^ Klik på galleriet her ovenover, og der er billeder fra vores Åben Bondegård :-)
 

Åben bondegård

D. 25. marts 2018 


Kom og oplev en rigtig bondegård, og få muligheden for at møde gårdens dyr.

Besøg vores nye gårdbutik, som vil åbne op denne dag.

Der er mulighed for at klappe og strigle en pony, se køerne blive fodret, møde de andre dyr og få lidt godt til ganen i cafeen.

Der vil forhåbentligt været fyldt på gården med små kalve, lam og hvis vi er heldige har den første af jyderne folet.


Åbent fra 9-16

Gratis for alle :-)


Åben bondegård

Lørdag D. 19/4 holder vi igen, efter mange opfordringer, åben bondegård. Denne gang fra kl. 9-16.30, hvor vi også vil rydde gildesalen så der er plads til at man kan nyde medbragt mad og drikke :)
Vi er et mindre landbrug, som producerer og sælger kød til private. Alle vores dyr afgræsser og plejer naturarealer rundt omkring på Sydfyn og nogle af de omlæggende øer. Dyrene kommer ud på græs april/maj hvor de går ude til november, hvorefter de igen kommer hjem på stald. Det vil på besøgsdagen være muligt at se og hilse på køer af racerne Hereford og Dexter, grise af racen Sortbroget gammel landrace, Texel får hvor der i øjeblikket kommer en masse lam, Shetlandsponyer (måske de når at få føl?), Fjordheste, Den Jydske hest, høns, gæs, hunde og måske katten hvis den ikke er ude og fange mus.. Der er GRATIS entré! Del gerne opslaget så flere får muligheden for at være med denne dag - vi glæder os til at se jer igen :)
 

Stort tak

Vi vil gerne takke alle (ca.) 450 besøgende for at være med til at gøre dagen til noget helt specielt for os alle her på gården. Vi håber alle har nydt dagen lige så meget som vi har :-)
Vi modtager meget gerne ris/ros/mangler, som vi kan tage med os til næste gang :-)

Fyns Amts Avis d. 23-03-2014

Åben bondegård

Lørdag D. 22/3 holder vi åben bondegård fra kl. 10-15. Vi er et mindre landbrug, som producerer og sælger kød til private. Alle vores dyr afgræsser og plejer naturarealer rundt omkring på Sydfyn og nogle af de omlæggende øer. Dyrene kommer ud på græs i starten af april hvor de går ude til november, hvorefter de igen kommer hjem på stald.

Det vil på besøgsdagen være muligt at se og hilse på køer af racerne Hereford og Dexter, grise af racen Sortbroget gammel landrace, Texel får hvor der i øjeblikket kommer en masse lam, Shetlandsponyer, Fjordheste, Den Jydske hest, høns, gæs, hunde og måske katten hvis den ikke er ude og fange mus Der er gratis entré!

Find vores side på facebook ved at trykke på ikonet på forsiden, her vil I også kunne se lidt billeder fra vores hverdag.
Stald Kærsgård, Søbyvej 3, Tåsinge, 5700 Svendborg, Tlf: 40 81 17 53 / 22 89 73 62
Lav din egen hjemmeside med mono.net